Corredoria d’assegurances

La nostra Corredoria d’assegurances compta amb un aval professional de més de 15 anys de permanència en el sector, dedicada exclusivament a l'estudi i cobertura de tota classe de riscos per a empreses, professionals i particulars.

Durant aquests anys, la nostra empresa ha anat evolucionant i acumulant l’experiència i els coneixements necessaris per a oferir en tot moment un servei altament especialitzat en la mediació i custòdia de les pòlisses que ens han confiat els nostres clients. Per a garantir-los la major tranquil·litat.

La nostra corredoria no pertany ni forma part directa o indirecta de cap entitat financera, o d’una altra índole que pugui condicionar-nos en l’elecció de l’Entitat Asseguradora o modalitat més d’acord amb els interessos dels nostres clients. Seleccionem l’opció idònia per a cada proposta d’assegurança entre les millors ofertes existents. Amb total llibertat.

Contractem assegurances en tots els rams i emetem directament pòlisses i suplements mitjançant connexió telemàtica amb les entitats Asseguradores.  A més tramitem els sinistres, realitzant el seu seguiment fins a la seva resolució. Tot fet a la seva mida.

Assegurances personals

Assegurances patrimonials

Assegurances de vida, estalvi i inversió

Assegurances d'empresa

Per a qualsevol consulta o dubte ompli aquest formulari i ens posarem en contacte.

info@closassessors.com

Consentimiento*
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!