Avís legal

AVÍS LEGAL

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que closassessors.cat és un domini de CLOS ASSESSORS, S.L., Francesc Clos Ribas, amb CIF B-17393091, que té el seu domicili a Vista Alegre, 7 Baixos, (CP 17004) de GIRONA, amb telèfon +34 972 224 849 i correu electrònic francesc@closassessors.com.

Clos Assessors, S.L. està inscrita al Registre Mercantil de Girona, en el Volum 645, foli 71 i fulla número Gi-12505, inscripció primera.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a Clos Assessors, S.L., o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. Clos Assessors, S.L. presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Clos Assessors, S.L. n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Clos Assessors, S.L., que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de Clos Assessors, S.L. ni dels clients de Clos Assessors, S.L. sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a closassessors.cat (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que Clos Assessors, S.L. actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Clos Assessors, S.L. manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Clos Assessors, S.L. fins a la confirmació expressa d’una comanda.

Clos Assessors, S.L. no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Necessites ajuda?
Hola!
Amb què podem ajudar-te?